det är visst någon som är tillbaka..

Efter ett kortare uppehåll på någonstans mellan ett och två år kommer ni få plågas av min vardag åter igen. Vissa kanske jublar och andra gömmer nog ansiktet i händera på samma sätt som söt-leif gjorde i gårdagens match mot Ryssland. Vilken match för övrigt! Bland det bästa jag sett på mycket länge och då kan vi tillägga att jag ser ett antal matcher per månad. Matchen igår tog dock priset, underhållningen och det svenska landslagets enorma potential saknar motstycke. Förstår mig inte riktigt på dem som vill sparka Lagerbäck, jag skickade en tårta till honom istället. En brun tårta i form av ett kuvert laddat med femhundra nitroglycerinkapslar...

Stör mig på att det sattes in 6172 kronor på mitt konto idag och jag har inte en blekfet aning om varför eller var pengarna kommer ifrån. Lönen kommer ju först nästa vecka, men det kanske är någon annan som upplevt samma fenomen? Misstänker starkt att det är Lasse som länsat sina besparingar och försöker muta det svenska folket efter gårdagens magplask.

Glömde säga det, ska lämna in min dator då tangentbordet håller på att dö. Min n-tangent fungerar inte och är ganska trött på att ha behövt trycka ctrl+v 58 gånger.

/F.

RSS 2.0